Girlpower!

Jag kan inte sova, som vanligt. Jag hittade min digitalkamera idag (den har gömt sig sen i Juli) och nu har jag suttit och lagt in bilderna i min dator. Jag hittade ett foto som jag inte minns att det togs, det var i April efter en tripp till Ikea som jag vill minnas det.
Damen i fotot kunde minsann sätta ihop en bokhylla själv. Mannen hon skulle dela bokhyllan med frågade snällt om hon ville ha hjälp. Hon i sin tur bad honom snällt att dra åt fanders. Det slutade med att han fick spika lite när hon blev trött och hade tappat tålamodet. Hur som haver, det gick alldeles utmärkt.
Hittade också ett foto med mina två bästa vänner. Foton med dom två tillsammans hittar man inte så ofta längre. Varför vet jag inte, men eftersom att jag har ett så lägger jag upp det. Det var nog efter den här kvällen i Juli som jag la kameran någonstans och glömde vart.
Love you ladies <3
Nej, sova. Ska upp och väcka lillebror kvart i 6.
God natt, igen

Är så oerhört trött...

...så nu ska jag somna till 2 1/2 män... Om bara Willem Dafånig och The way we were-snubben kan gå hem och lägga sig istället för att bosätta sig i mammas tv.
God natt

Inte kunde jag somna igårkväll heller

Jag kanske inte berättade att det ringde på dörren igår morse, det var en snubbe som försökte sälja ett säkerhetslås till dörren. Jag sa nej av flera orsaker. För det första så bor vi på markvåningen och har haft alla fönster halvöppna hela sommaren. Om jag skulle bryta mig in här så skulle jag nog ta ett av de öppna fönstren istället för att först ta mig in genom porten, som är låst halva dygnet, och sen bryta sönder ytterdörren (det ekar i trappuppgången så grannarna har nog redan ringt på någon vid det laget). För det andra så är det något av en idiotförklaring att bryta sig in i en lägenhet så här nära fängelset. Jag tänker typ Björnligan i Kalle Anka. För det tredje skulle jag betalla 700 spänn för det. Tack, men nej tack. Jag klarar mig.
Självklart låg jag i halvdvala (man är så logisk då) igårkväll och var HELT övertygad om att någon hade tagit sig in i våran lägenhet. Mina sambos jobbade inatt så jag var hemma själv, och tänkte att i skräckfilmer är det alltid när man ska kolla vad det är för konstigt ljud som man blir knivhuggen 78 gånger. Så jag låg kvar och önskade bort dom. Jag somnade självklart två sekunder senare.