Vad mycket man inser när man skriver...

Hmm, jag sitter och funderar. Vad ska sommarpengarna gå till? Jag kommer att jobba så mycket och inte ha tid att slösa bort mina pengar. Eller, ska snarare spara och göra något roligt i höst/vinter istället för att supa bort vartenda öre varje helg. Men då är frågan: ny dator i höst, eller nytt volontärprojekt i vinter? Eller hårdspara och göra båda? Men om jag ska hårdspara så betyder det att jag inte kommer att kunna göra någonting i sommar.

Det moraliska och omaterialistiska är att åka till Afrika i vinter och volontärjobba. Och precis när jag skrev det där så fick jag en otroligt stark känsla av att det skulle kännas bäst för mig. Så får det bli.

Till alla studenter

Skolavslutningar och framför allt studenten ger mig lite smått ångest. Eller, snarare ångrar jag att jag inte tog studenten när jag hade chansen. Det var fortfarande rätt val för mig just då och jag skulle inte ha handlat annorlunda. Men ibland så tänker man: "tänk om..?"

Men jag är glad för vännernas skull såklart, och jag vill tillägna ett citat till er: "Welcome to the real world, it sucks... You're gonna love it" - Monica i Vänner

<3

P.S. Rädda flaktraditionen! Seriöst, det är EN dag om året, varför missunna studenterna det? D.S.

...

Man beställer typ en parfym på nätet och får en hög med gratisprover på köpet. Och nyfiken som jag är så känner jag mig nu fläckig från topp till tå av småprover på allt möjligt... Typiskt.