Flyttips #5

Planera inte flyttstädning och festligheter på samma dag. Efter tre omgångar tvål luktar man fortfarande som en gammal disktrasa... Tur att jag sa nej till att gå på Hoffmaestro ikväll. Synd är det, men vi måste bli färdiga i lägenheten idag.

Imorgon kommer hela tjocka släkten hit och ska fira mamma och lillebror som fyllde år i veckan, och är vi inte färdiga i lägenheten så får vi be dom att hjälpa till. Och det är ju mindre gästvänligt.

Näe, lite kaffe och sen back to work!

Nedrans strunt

Jag som tyckte att jag hade vridit tillbaka dygnet till en normal rytm. Men jaja, det är ju fortfarande förmiddag iallafall. Så det kunde ha varit värre.

Fortfarande trött, måste ha kaffe.

Oss torpeder emellan

Jag är nog den sista människan i världen som kollar på VHS ibland, men vissa godbitar passar bäst med grynig bild och pissigt ljud. Det är liksom halva känslan. Oss torpeder emellan är en sådan och man vet att den är gammal när Bruce Willis nästan har hår.

Imorgon ska jag åka till skolan och ansöka om prövning. Orkar inte gå en massa kurser när jag redan uppfyller betygskriterierna, så jag skippar själva pluggdelen.
Sen skulle vi få hem ved som ska travas upp i boden. Vad gör man inte för att slippa frysa i vinter.

Näe... Helt slut, tänker sova. God natt