App-nörd

Jag kommer nog inte att sova inatt heller (surprise surprise), och då är det tur att man har App Store som underhållning. Man kan hitta på lite allt möjligt där. Jag har självklart stött på en massa appar som jag skulle ha haft nytta av när jag pluggade, men nu har jag ju tagit en paus för att slarva bort mig på andra sidan jorden igen. Jaja, börjar troligtvis i höst igen så det ordnar sig nog.

Kollade på Knight and day igår också, inget stjärnskott direkt. Tom Cruise ligger högst på min lista över människor jag absolut skulle undvika om det så bara var vi kvar på jorden, och han spelar lika creepy som jag börjar inbilla mig att han är på riktigt. Men Cameron Diaz är för jävla skön och hon väger liksom upp det hela tycker jag.

Den som väntar på nånting gott...

På söndag morgon bär det av till Aussie-land!

Jag hatar att packa. Varje gång jag ska åka någonstans så gör jag det alltid i god tid, men det slutar alltid med att jag packar om flera gånger och åker iväg med saker jag egentligen inte behöver, och utan saker jag skulle ha behövt (som jag la i resväskan allra först. Varför lyssnar jag aldrig på mig?). Så den här gången stresspackar jag nån dag innan istället, så går det på magkänslan istället för... Ja, vad det nu var jag gick efter innan. Lilltån troligtvis.
Men hey, om nån vill packa åt mig så bjuder jag på kaffe. :)

Det kommer bli så awesome att träffa den här filuren igen. :) Good times...