Apartment 23

Jag har insett att jag börjar bli som Sheldon Cooper i Big Bang Theory. Det är nog dags att börja titta på en annan serie. Jag snubblade på en trailer på YouTube och vill verkligen att den här börjar snart...


"No, hard times. Keep walking."

För mycket förändring

Yay 3!! Äntligen händer det grejer på bredbandsfronten. Parabolen kom igår också, så snart har vi både internet och tv! Många tar nog såna saker för givet tror jag. Efter 5 veckor utan tv så saknar jag det inte egentligen, men jag har kollat igenom ALLA filmer i DVD-hyllan och jag börjar tröttna. Jag vill ha något jag inte har sett förut och helst något riktigt hjärndött!
Jaja, fix-it-mannen kommer och sätter upp den snart, och då får vi hålla tummarna för att det faktiskt fungerar också.

Vi har tydligen lite hamsterbebisar på gång också. Jag tror att Stina bara är övermatad (oops, inte mitt fel) men mamma är helsäker på att det är bebisar. Spännande!

Idag ska jag in på ett jobbpass, och det är tydligen då jag får veta om jobbet är mitt eller inte. Hursomhelst så har jag massor att berätta om utbildningen jag var på i tisdags, om vad jag fick veta och sådär. Men jag måste ta reda på lite till innan jag spyr ur mig saker på bloggen. Annars kan det ju bli fel.

I övrigt så vet jag inget mera just nu, men jag kanske skriver ett mer sammanhängande inlägg när jag kommer hem ikväll.