Grattis Peje!

Världens bästa kusin fyller år idag. Eftersom att jag är luspank och hon bor i Göteborg så skickar jag all min kärlek telepatiskt, och glädjer mig åt att posten skickade min present snabbt och smidigt. Det blev ett litet collage med foton från när vi var små och praktiskt taget bodde ihop. Vi gjorde ALLT tillsammans.

Och genom alla år som jag inte har varit på topp så fanns hon där. När jag låg på sjukhuset så flög hon från Göteborg till Stockholm, fikade i en timme och gav mig en kram, sen flög hon hem igen.

My sister, my love!


(Nyår 2008? 2009? Vi har bytt hårfärg med varandra, annars är vi oss lika)

TGIF

Jag älskar eleven.se

Dom läser alltid mina tankar och skickar med gratisprover på sånt jag tycker om.

MEN, alla grejer jag köper på pumpflaska (detta gäller inte bara nämnd hemsida), är ALLTID pumpen trasig på. Jag fattar inte, det verkar ungefär som med strumporna som försvinner i tvättmaskinen och med lösgodis. Även om man väljer bara sånt man tycker är gott så är det alltid äckliga godisar kvar när allt annat är uppätet.

Har alla pumpflaskor gått ihop och bestämt att jag ska få alla defekta? När inträffade det här mötet? Och varför fick inte jag en röst?

Hursomhelst så orkar jag inte reklamera och skicka tillbaka. Det är ju innehållet jag vill ha, och det verkar vara helt i sin ordning. Jag adopterar denna trasiga pumpflaska och ger den ett hem så kanske den öppnar upp sig för mig så småningom. I've got the love!


Dr. Lipp Original Nipple Balm for Lips
I Love... Coconut & Cream Moisturising Body Lotion
Deborah Absolute Hi-Tech Mascara
Wet n Wild Coloricon Brow & Eye Liner Pencil
(Vit)
Mario Badescu Strawberry Face Scrub (Gratisprov)
Guess by Marciano (Gratisprov)

Fick också gratisprov på någon herrparfym, men den gav jag till lillebror.

Förutom min pumpförbannelse så älskar jag den. Jag är en sucker för sånt som doftar kokosnöt, så den hade mig liksom redan på namnet.Gratisprov på ansiktsscrub. Jordgubbsdoft går hem det också. Tänkte ha hemmaspa på söndag, så då blir den perfekt.

Och ja, jag har fått in lite halvautistiska rutiner och kan inte skyffla om saker bara sådär.