Soft kitty, warm kitty

Morfar kom förbi och fikade idag. Mycket trevligt, och jag fick en förklaring till varför man har satt upp vita band på varannan reflexstolpe längs med vägen utanför mitt hus. Det ska tydligen rännas runt här utanför snart. Inte direkt intressant, men min morfar vet allt och blir jätteglad när jag frågar.

I övrigt har jag bara gnäll. Igår bestämde jag mig för att vara sjuk färdigt, men kroppen har en egen uppfattning om vem som är chef här. Så jag ligger kvar i sängen idag också. Jag kan iallafall andas genom näsan nu, det kunde jag inte igår. Progress!

Drama Queen

Detta blev en riktigt manlig förkylning, och jag förväntas dö typ snart... Och allt jag kan tänka på är den där scenen från Emil i Lönneberga, när Emil har ätit jästa bär, kräks som en räv och tror att han ska dö. "Alfred, om jag dör så vill jag att du ska ha Lucas".
Jag har ingen häst... Men jag förstår hur han kände.

Tuesday bloody tuesday

Efter en perfekt helg är det självklart att veckan blir pissig. Eller ja, veckan har bara börjat. Men den börjar verkligen inte bra...

Måndag - PMS-liknande humör. Störde mig på allt och alla. Speciellt mitt dumma hår som inte gillade plattången i lördags och valde att ta ut sin ilska i efterhand.

Idag - Efter en natt med täppt näsa och frossa vaknade jag med halsont och feber. Det avlöstes av att min favorithamster mådde lite sämre än vad jag gjorde. Jag spenderade ca åtta timmar på att tvinga i honom vatten och leverpastej. Men jag fick ge upp. Rest in peace my friend...

Imorgon - Ännu ett möte med läkaren. Jag ska svara på frågor som visar om jag lider av tvångsbeteende, är manodepressiv eller schizofren. Det enda tvångsmässiga jag har är den plötsliga viljan att slå någon när det är Svenska Hollywoodfruar eller Top Model på tv, vilket är väldigt enkelt åtgärdat: slå ALDRIG på tv3.

Resten av veckan är inte planerad. Men jag kan vara så säker på att något kommer gå åt helvete.

Nu tänker jag dra täcket över huvudet.
God natt