Operation uteplats

Är extremt nöjd med uteplatsen. Det tog en helg, och inte ens en femhundring tror jag. Och jag lovade före och efter-bilder, så här kommer dom.


FÖRE

EFTER
Hänglobelia. Dom kommer att växa sig stora och hänga ner en bit.

Jag tänkte på grekland hela tiden. Och återigen, jag är nöjd.

Trädgårdsfix

Trädgården börjar bli bra. Vad jag har förstått så är vår hyresvärd sjömänniska och har varit ute och seglat mer än han har tagit hand om trädgården. Vi har ca 10 vinbärsbuskar som verkar ha varit utan underhåll ett tag. Så jag har rensat bort ogräs och döda kvistar, och nu ser det jättebra ut om jag får säga det själv.

Idag passade jag på att sopa uteplatsen också. Vi har en ganska stor uteplats som har en väldig potential, och som jag har stooooooora planer för. Jag ska försöka ordna före- och efter-bilder. Kommer bli awesome.

Nöjd, nöjd, nöjd!

Vad har jag haft för mig den senaste veckan?

Jo.

Jag har satt datorn i viloläge och har jobbat ute i trädgården. Planterat, beskurit, rensat, fixat. Man kan säga att jag har skaffat mig gröna fingrar. Seriöst, dom håller antingen på att ramla av eller så är det gräsfläckar. Mest troligt gräsfläckar.

Psykologen sa ju att jag skulle skaffa mig en hobby som INTE är sprit. Och om inte trädgårdsarbete duger som terapi så vet jag inte vad.

Jag har också bestämt mig för att åka och volontärarbeta igen. Jag tyckte om Projects Abroad, där jag kunde kombinera olika projekt hur jag ville. Visst, det är dyrt. Men det är i princip försäkringen man betalar för. Och det kan ju vara bra att ha.

Iallafall, jag är jättesugen på Mexiko. Jag tänker typ att jag vill jobba både med barn, sköldpaddor, djurvård, och om jag kunde plugga lite spanska antingen innan eller under tiden så vore det awesome. Så det är nog nästa mål. Jag är lite inne på att stanna i ett halvår. Kanske. Vi får se hur länge jag orkar slava på typ ICA för att få ihop pengarna.
Men jag har iallafall ett riktmärke, och det känns bra.

Utöver det så sover, äter och tränar jag.

Mitt liv är allmänt ointressant just nu, men jag är jävligt nöjd med det!