Optimistjävel

Jag är en sån där knäpp människa som blir glad när mensen kommer.

Smärtan och det okontrollerbara blödandet är inte alls roligt, men det tyder på att allt är som det ska i kroppen, och att jag inte har en bulle i ugnen (mensen är ingen garanti för det har jag hört, men ändå).

När mensvärken smyger sig fram så brukar jag tänka att det också betyder att den kommer att gå över. Och jag tycker att det ögonblicket när mensvärken släpper är det bästa någonsin. Ja, jag inser hur tragiskt det låter.

Nu ska jag krypa ner under en filt och knapra ipren och alvedon hela dagen.

Tjarå!

Finansiellt...

Jag har inte fått några som helst pengar sen i mars... Min sambo har fått betala hyra och mat för mig de senaste månaderna, och mamma har fått hjälpa mig med räkningarna. "Räkningarna"... Det enda jag BORDE ha är telefonräkningen. Resten är sånt som jag köpte på avbetalning när jag hade en inkomst.

Nu är det verkligen inga jättesummor vi pratar om, jag är inte ens i närheten av Lyxfällan, men såhär i efterhand så känns det som att den lilla summan mest är räntor och avgifter. Själva produkterna jag köpte är nog avbetalade för länge sen. Jag va bara 18 när jag började, och förstod nog inte riktigt vad det innebär att köpa saker på avbetalning. Silly rabbit...

AVBETALNING BETYDER BARA ATT DU SKJUTER DET OUNDVIKLIGA FRAMFÖR DIG!

Så nu när försäkringskassan äntligen har fått tummen ur och ska betala igen allt jag borde ha fått sen i mars, så vet jag exakt vad jag vill göra med de pengarna.

Betala av ALLT. ALLT till min sambo, ALLT till min mamma, och ALLT till iglarna som ger krediter till vem som helst och tar en fin summa för det.

Typ fast inte alls

På Family Guy pratade dom om True Blood... Att bara "rich gay people" tycker om det.

Jag: "I'm a rich gay person!"

Mattias: "I know, that's why I love you."

Aaaw, nusse...