Shit I say...

Har glömt bort det här med att blogga ett tag nu igen. *Dumma mig*
Men det finns faktiskt ett par faktorer som spelar in där.

1. Just nu är mitt liv ett ekorrhjul, (varför heter det ekorrhjul, det är ju hamstrar som springer i hjul?) och jag ser inte meningen med att dokumentera vad jag äter till frukost varje dag, vad jag pluggar vilken tid och sådär. För det är typ det jag gör. Äter, pluggar, tittar på tv, sover.

2. Mitt huvud är en labyrint, och så fort jag sätter mig ner och börjar skriva så kommer alla känslorna på en och samma gång. Det blir svårt att sortera ut vad som är väsentligt och sammanhanget mellan alltihop. Alla som har sett Scrubs vet hur det kan låta när man inte har sett eller hört hela tankegången.


Menmen, som tur är så har jag vänner som påminner mig när det har gått för lång tid. Och det ser ut som att det är ett par stycken som fortfarande går in och kollar här. Så nu vet ni varför det kan ta ett tag.

Har inte så mycket att skriva just nu heller. Eller ja, för en stund sen när jag satt och spelade kort med mamma och lillebror så hoppade dom över min tur en massa gånger, och då sa mamma: "Men, du är ju så liten så du märks knappt".

Jag borde skaffa twitter och döpa den till "shit people say cuz I'm short". För det är varken första eller sista gången jag får höra det. När jag följde med min 15-åriga lillebror till läkaren så trodde hon att jag var hans lillasyster. "JAG ÄR 21 ÅR GAMMAL FFS!"Jag har också funderat på det här med Halloween. Om man skulle klä ut sig till någonting kanske? Jag kanske kan utnyttja min korta kropp och klä ut mig till en oompa loompa. Men eftersom att min röst är så ljus så borde jag egentligen vara en smurf. Om jag ändå är blå så kan jag säga att jag är en avatar.

Lillebror påpekade att oompa loompierna från den gamla filmen är orangea, och vad får man om man blandar orange och blått? Brunt kanske... Då kan jag gå som en kaffeböna. Men jag kan ju lätt misstas som skit, och då vet jag vilka jag kan ha intelligenta konversationer med och inte. För vem skulle vilja prata med någon som antar att man är utklädd till skit på Halloween?

Fast iofs, alternativen för tjejer verkar vara slampig sjuksköterska eller häxa. Svårt val.

Där kom allt på en gång igen, bäst jag avrundar medan jag kan. Puss o kram