Patty Hotter


Kulturdelen är väl fixad antar jag. Det krävdes lite hjärnaktivitet för att hänga med i allt prat. Dels för att det är brittisk engelska, och dels för att dom pratar om saker som jag inte riktigt hänger med i. Croxfoxhokuspokus-grejer.

Men lillebror och pappa tvingade mig att titta på den första delen för ett tag sen. Eller, "tvingade" är väl inte rätt ord. Dom skulle prompt titta på den och jag kunde ju ha vänt mig om och stirrat in i väggen med fingrarna i öronen, och suttit kvar så i två timmar. Men det såg så löjligt ut och blev jobbigt för armarna efter en stund. Så jag tittade.

Och jag är en sån som måste se klart det jag har börjat titta på. The Human Centipede II tex. HEMSK! Seriöst, jag hatar människan som tillverkade de 88 minuterna av ren... Jag finner inget ord! VIDRIGHET! Men jag kan beskriva känslan som jag hade från början till start:

"Jag spyr. Jag spyr. Nu måste det vidriga avta lite snart. NEJ! DET BLEV JUST ÄCKLIGARE! JAG SPYR!"

Men stängde vi av filmen? Nej. Jag gömde mig under täcket tills kväljningarna slutade, och sen tittade jag vidare. För när jag börjar titta på någonting så måste jag liksom se tills det är klart. Jag vill ju se när det ordnar upp sig.

Och när dom gjorde som dom gjorde på sluttampen i Harry Potter, så var jag tvungen att se den sista delen. Hängde jag med? Nja. Var det intressant? Njäe. Skulle jag se den igen? Hell no, nu vet jag ju hur det slutar.